Перейти до головного вмісту

Як воїни К2 нищать окупантів на Донбасі: підбірка відео

Як воїни К2 нищать окупантів на Донбасі: підбірка відео

Підрозділ К2 54 окремої механізованої бригади ім. гетьмана Івана Мазепи і до повномастабного російського вторгнення показував переконливі результати на фронті. Та коли агресор перейшов у повномасштабний наступ, роботи у наших захисників побільшало. Тепер воїни К2 ледь не щодня показують українцям, як вони разом з побратимами спалюють російські війська колону за колоною. 

Команда “Повернись живим” зібрала для вас підбірку відео роботи цього підрозділу Збройних Сил за час повномасштабного російського вторгнення, які опинилися у  розпорядженні редакції. 

Перше відео було опубліковано 30 березня. Напередодні воїни К2 отримали від Фонду траспорт та дрони для своєї роботи й результат не забарився: наприкінці ролика українські зихсники знищують російський танк на залізничному переїзді прямим влучанням зі 120-мм міномета.

За тиждень підрозділ надсилає нам ще один запис з наслідками своєї роботи: колона техніки окупантів майже в повному складі знищена або пошкоджена, солдати армії рф залишали її та намагалися покинути поле бою.

11 квітня зʼявляється наступне відео: цього разу К2 завдали удару по колоні російської бронетехніки. В результаті щонайменше 5 танків й інших бойових машин були знищені, решта відступили, наступ російян провалився.

Не технікою єдиною: на наступному відео українські захисники з 54 бригади знищили опорний пункт російських окупантів. Під час обстрілу ворог кидав своїх поранених на полі бою, тікаючи до лісосмуги.

Війська агресора продовжували спроби наступу на позиції українських воїнів на Донеччині, але вони закінчуються невдачами. Одну з таких ворожих атак й описує відео, опубліковане 19 квітня: військовослужбовці підрозділу К2 відбили її, захопили полоненого, значну кількість трофеїв, а також знащили кілька окупантів, які ховалися у лісосмузі після того, як зайнятий ними будинок зруйнували з міномета наші армійці.

Більше відео ви можете побачити на каналі “Повернись живим” у YouTube. Підписуйтеся та поширюйте наші ролики.

Теги:

Творимо історію разом! ПІДТРИМАйТе БФ “ПОВЕРНИСЬ ЖИВИМ”

ПІДТРИМАТИ