Перейти до головного вмісту

Два місяці роботи команди Фонду компетентної допомоги армії "Повернись живим" у цифрах

Два місяці роботи команди Фонду компетентної допомоги армії

Шкода, за ними не видно мільйонів українців та українок з усього світу які щодня роблять це можливим. А ще роботи сотні працівників та волонтерів Фонду, тисяч пройдених кілометрів, безсонних діб та нервів.

За ці два місяці вдалося закупити та передати величезні об’єми допомоги для сотень частин та підрозділів від ЗСУ та ТРО до ГУРу, СБУ, ДПСУ та НГУ та Нацполу. Далі — лише амбітніші та системніше проекти:

– Бронетехніка;
– Військові безпілотні авіаційні комплекси;
– Модернізація та посилення системи ППО/ПРО;
– Автомобілі;
– Військова тепловізійна та нічна оптика;
– Зв‘язок, та управління військами;
– Мінна безпека та розмінування;
– Розвиток Школи снайперів та снайпінгу як напрямку;
– Розвиток навчального центру БПЛА та фахової підготовки операторів.

І купа всього іншого та нового, того, чого потребуватиме війна завтрашнього дня. Ми не хочемо допомогти кожному окремому військовослужбовцю, ми хочемо щоби наші Збройні сили були ефективними на полі бою, ми хочемо перекрити наші слабкі місця та послабити ворога там де він може бути сильним.

Ми це вміємо робити і робимо. І будемо продовжувати, допоки Донбас та Крим не будуть повернуті. Допоки Росія не розпадеться та не компенсує репараціями завданої шкоди кожному українцю. А до тих пір русня має просто щоденно палати — як на нашій землі, так і в своєму тилу. Бо для них тилу тепер немає. І безпеки для них бути не може. І ми будемо продовжувати в цьому допомагати.

Разом з вами.

Тарас Чмут, директор Фонду компетентної допомоги армії “Повернись живим”