Перейти до головного вмісту

"Повернись живим" зібрав понад $100 млн на підтримку армії від початку повномасштабного вторгнення

Благодійники

Команда Фонду компетентної допомоги армії «Повернись живим» відзвітувала про надходження за період з початку повномасштабного вторгнення російських військ. Так, з 24 лютого по 16 травня вдалося зібрати суму 100 мільйонів доларів США.

Про це повідомляється на сторінці організації у Facebook.

Згідно з даними з онлайн-звітності “Повернись живим” від початку повномасштабного вторгнення на рахунки фонду надійшло 3 498 665 623,37 грн, що еквівалентно понад 100 мільйонам доларів. Водночас, ця сума не враховує надходження організації у криптовалютах.

“Завдяки вашим пожертвам, ми, зокрема, модернізуємо ППО, щоб українці казали: «То не “прильот”, то наші збили ворожу ракету!». Забезпечуємо автівками мобільні вогневі групи, щоб у новинах з‘явилося: «Українські військові збили за добу 10 ворожих безпілотників». Закуповуємо квадрокоптери, щоб артилерія кричала аеророзвідці: «В орків щойно знову мінус танк! Коригування вогню — “топчик”!». Щоб наші поверталися додому живими. І щоб кожен російський покидьок знав, що народ України буде робити усе, щоби вибити його та йому подібних з нашої землі”, – йдеться у публікації.

Команда “Повернись живим” вдячна всім небайдужим, які підтримують своє військо. Долучитися до справи можна за посиланням нижче.