Перейти до головного вмісту

Забезпечили Школу снайперів модульними будинками та спортивним майданчиком

Фото: Фонд «Повернись живим»

Фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» реалізував проєкт для Школи снайперів вартістю 5 239 663,43 гривні. За ці кошти збудували три модульні будинки та облаштували мобільний спортивний майданчик.

У будинках можна працювати в комфорті за будь-яких погодних умов, адже там є:⁣

  •  кондиціонер і електроконвектори в кожній кімнаті;⁣
  •  утеплені стіни, підлога та стеля;⁣
  •  опалення та вентиляція з рекуперацією;⁣
  •  система пожежної сигналізації та інше.⁣

«Фахівці Школи снайперів уже облаштували свої нові робочі місця і дякують кожному, хто допомагає модернізації українського війська своїми донатами.⁣ Це неабияка допомога інструкторсько-викладацькому складу в організації навчального процесу, адже там є все необхідне для ефективної та комфортної роботи в умовах військового полігону», ⁣— йдеться у повідомленні Фонду у Фейсбуці.⁣⁣

Біля модульних будинків «Повернись живим» облаштував мобільний спортивний майданчик, де захисники можуть вдосконалювати свою фізичну форму без відриву від навчань. У цей комплекс входить контейнер Crossfit і різноманітний спортивний інвентар: від гантель до гребного тренажера. Бо кожен снайпер має бути готовим до неабияких фізичних навантажень в будь-який час.⁣

Нагадаємо, «Повернись живим» у рамках проєкту «Гнів Пречистий» збирає 220 мільйонів гривень на підсилення 100 снайперів для ефективної розвідки та ураження цілей на відстані понад 2 км. 

На ці кошти для 25 снайперських груп придбаємо 50 позашляховиків, сотню унікальних, спроєктованих інструкторами Фонду гвинтівок, 100 тисяч високоточних набоїв і решту необхідного для ефективної роботи.