Перейти до головного вмісту

«Повернись живим» і ОККО передали війську перший Пульстрон

Фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» і мережа АЗК ОККО передали перший Пульстрон для Десантно-штурмових військ. Комплекс розвідки та знищення вже працює у складі 80-ї окремої десантно-штурмової бригади.

Пульстрон складається з близько 40 найменувань різного типу обладнання, зокрема:

  • пікапів;
  • розвідувальних БпЛА;
  • ударних дронів із бойовою частиною;
  • автомобільних та портативних радіостанцій;
  • ноутбуків;
  • засобів резервного живлення;
  • комплектів Starlink;
  • приладів нічного бачення тощо.

«Пульстрон вже задіяно на Бахмутському напрямку. Ця допомога критично важлива для проведення розвідки, коригування вогню та управління боєм. І ми дякуємо усім, хто долучився до проєкту. А про результат такої підтримки ви дізнаєтесь вже незабаром», — йдеться у повідомленні 80 ОДШБр у Фейсбуці.

Фонд «Повернись живим» та компанія ОККО збирають 500 мільйонів гривень для Десантно-штурмових військ у рамках третього спільного проєкту «ОКО ЗА ОКО 3». 

50 мільйонів гривень на перший Пульстрон вдалось акумулювати у березні цьогоріч.

«Кожен такий комплекс розвідки та ураження має бомбери з тепловізійною камерою та бойовою частиною до них, FPV дрони, зокрема із системою багаторазового скиду, а також зв’язок, прилади нічного бачення, пікапи та все необхідне для того, щоб виявляти і знищувати ворога як вдень, так і вночі», — говорить заступник директора «Повернись живим» Олег Карпенко.

Загалом підрозділи ДШВ отримають 10 бойових Пульстронів.

«Підсилення ЗСУ стало одним із пріоритетних напрямків нашої компанії з моменту повномасштабного вторгнення. ОКО ЗА ОКО — це наш флагманський проєкт, який уже забезпечив артбригади і розвідбати 25 розвідкомплексами «ШАРК», а бригади ТрО — кулеметами, мінометами та гранатометами. Тепер наша задача — передати підрозділам ДШВ 10 комплексів розвідки та знищення, — коментує віцепрезидент з маркетингу ОККО Василь Дмитрів. Дякуємо усім водіям, які вже другий рік поспіль заправляють свої автівки PULLS’ом помсти і долучаються до підтримки ЗСУ. Окремо дякуємо тим бізнесам, які приєднуються внесками для підтримки ДШВ».

Підтримати проєкт «ОКО ЗА ОКО 3» можна переказом на спецрахунок або донатом на «банку». Також заправляючись на всіх АЗК ОККО брендовим пальним: 1 гривня з кожного літра Pulls 95 або Pulls Diesel автоматично «летить» на комплекси розвідки та знищення для ДШВ.