Перейти до головного вмісту

«Повернись живим» і Оператор ГТС України передали війську пікапи та обладнання на понад 13 мільйонів гривень

Фото: Фонд «Повернись живим»

Фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» спільно з Оператором газотранспортної системи України забезпечили 118-му окрему механізовану бригаду ЗСУ транспортом і обладнанням вартістю 13 238 883,3 гривні.

Військові отримали 10 нових пікапів Mitsubishi L-200 та комплекти зимової гуми до них, 20 денних дронів DJI Mavic 3E та 5 нічних DJI Mavic 3T з комплектами акумуляторів, а також 20 тепловізорів. 

«Надійний транспорт, тепловізори і дрони — це ефективність на полі бою і більша безпека наших військових. Вони завжди потребують цих найнеобхідніших базових речей. 118-та механізована бригада під час літньої контрнаступальної кампанії Сил оборони воювала на одному з найгарячіших напрямків – Мелітопольському. І зараз продовжує битися. На запит військових посилюємо їх саме цією технікою й обладнанням», — говорить директор «Повернись живим» Тарас Чмут.

 У 2024 році Фонд «Повернись живим» та Оператор ГТС України планують продовжувати спільну роботу із забезпечення Збройних сил необхідною допомогою.

«Оператор ГТС України спрямовує значні зусилля на підтримку ЗСУ та Сил безпеки і оборони, і, звичайно ж, своїх мобілізованих співробітників. Компанія допомагає як спецтехнікою, так і придбанням амуніції для військових. Завдяки мужності та стійкості наших захисників і захисниць ми маємо можливість продовжувати нашу професійну роботу. Дякую команді «Повернись живим» за оперативну і результативну роботу. Це наш спільний внесок у підвищення боєздатності ЗСУ», — зазначив Дмитро Липпа, генеральний директор ОГТСУ.

Нагадаємо, лише за 97 днів зими–весни 2023 року Фонд «Повернись живим» витратив на допомогу Силам оборони понад 2 млрд грн. У рамках підготовки до наступальної кампанії на ці кошти для війська України придбали зброю та пікапи, оптику, засоби зв’язку й аеророзвідки.

Творимо історію разом! ПІДТРИМАйТе БФ “ПОВЕРНИСЬ ЖИВИМ”

ПІДТРИМАТИ