Перейти до головного вмісту

Розпочинаємо збір на кібернаступ ЗСУ

Фонд компетентної допомоги армії “Повернись живим” розпочав збір на закупівлю обладнання для одного з підрозділів Збройних сил, яке допоможе українським військовим перемагати окупантів у кіберпросторі.

Головним партнером у цій кампанії виступає платіжний сервіс Portmone

В рамках проєкту планується зібрати 50 мільйонів гривень для посилення спроможностей одного з підрозділів Збройних сил України, який провадить діяльність у ворожому кіберпросторі таким чином, щоб завдавати російській армії шкоди на реальному полі бою.

Дізнатися більше або долучитися внеском

“У ЗСУ вже сформована нова структура — кіберсили. Це військовослужбовці, які виконуватимуть завдання на невидимому полі бою, й допомагатимуть справжнім танкам та артилерії відвойовувати українські території”, — пояснює керівник військового департаменту фонду “Повернись живим” Андрій Римарук. — “Фактично, ми збираємо на кібернаступ. Палатиме навіть у найбільш гнилому серці країни-окупанта”.

Організація не розголошує список майбутніх закупівель, втім зазначає, що кожна витрачена гривня працюватиме на ускладнення логістики та керування військами ворога, а також на визначення місць розміщення російських окупантів та їх подальше ефективне знищення іншими підрозділами ЗСУ.

Для команди “Повернись живим” це не перший проєкт з забезпечення технікою та обладнанням військових-кіберів. Раніше коштом благодійників команда організації закупила і передала українським військовим, які виконують завдання у кіберпросторі, оргтехніку й спеціалізоване устаткування на суму понад 8 мільйонів гривень. Ця техніка допомагає Збройним силам України вчасно дізнаватися про плани ворога.

Творимо історію разом! ПІДТРИМАйТе БФ “ПОВЕРНИСЬ ЖИВИМ”

ПІДТРИМАТИ