Перейти до головного вмісту

«Вініл», хіп-хоп і подкаст: Фонд представив свій річний звіт

Військовослужбовець тримає в руках звіт фонду Повернись живим за 2022 рік

Фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» у співпраці з креативною агенцією Publicis Ukraine створив перший український музичний звіт, щоб розповісти про результати роботи у 2022 році.

У рік повномасштабного вторгнення росії Фонд отримав від людей, компаній та організацій з усього світу для посилення Сил оборони України 1 672 890 донатів на суму 5 726 625 260 гривень. Завдяки цим коштам 580 військових частин отримали допомогу від «Повернись живим»: сотні автівок, тисячі одиниць денної, нічної та тепловізійної оптики, дронів, десятки тисяч радіостанцій та навіть безпілотний авіаційний комплекс Bayraktar TB2. Загалом за 2022 рік Фонд уклав понад 1000 договорів та закупив більше 650 тис. одиниць різного обладнання. 

Детальний звіт в електронному форматі можна прочитати за цим лінком. Його друковану версію стилізовано під обкладинку вінілу. Тексти зверстано у колонках, що нагадують слова до пісень. 

Ще однією компонентою звіту є аудіальна. І перший її трек «Таймлайн» від Сергія Гусака, відомого як «Ницо Потворно». У ньому музикант у своєму фірмовому стилі розповідає про історію розвитку фонду, основні здобутки та ключові дати.

Також на платформах розміщено серію подкастів з управлінською командою «Повернись живим». На них директор фонду Тарас Чмут і його заступник Олег Карпенко, директор воєнного департаменту Андрій Римарук, директорка фінансового департаменту Леся Мельник і директор департаменту стратегічних ініціатив Іван Науменко розповідають про діяльність Фонду та результати його роботи. Ведучим подкастів став той самий «Ницо Потворно». 

«На нашому сайті відображаються усі донати, зроблені на рахунки «Повернись живим». Віднедавна онлайн також можна побачити закупівлі Фонду. Втім є речі, які варто підкреслювати та виокремлювати. Тому звіт за 2022 рік ми постаралися зробити подією — тим, що може вкотре зафіксувати згуртованість українців та нашу готовність боротися за своє за будь-яких обставин», — коментує заступник директора Фонду «Повернись живим» Олег Карпенко.

Творимо історію разом! ПІДТРИМАйТе БФ “ПОВЕРНИСЬ ЖИВИМ”

ПІДТРИМАТИ