Перейти до головного вмісту

Фонд і Оператор ГТС України підсилили 118-ту механізовану бригаду ще на понад 26,5 мільйона гривень

Фото: Фонд «Повернись живим»

Фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» разом з Оператором ГТС України передали 118-й окремій механізованій бригаді другу партію допомоги — транспорт і обладнання вартістю 26 634 117,64 грн.

Бійці отримали 10 нових пікапів, а також 600 FPV-дронів з бойовою частиною та 15 тепловізійних коптерів Mavic 3T.

Раніше Фонд і ОГТСУ забезпечили 118 ОМБр на понад 13,2 млн грн. Передали 10 пікапів, 20 денних дронів DJI Mavic 3E та 5 нічних DJI Mavic 3T з комплектами акумуляторів, а також 20 тепловізорів.

«Провжуємо спільно з Оператором ГТС України посилювати 118-ту механізовану бригаду найнеобхіднішим, відповідно до запиту самих військових. Цього разу бійці отримали ще 10 нових пікапів, зокрема для штурмових підрозділів, FPV-дрони для знищення ворога і тепловізійні коптери для ефективної і безпечнішої розвідки», — говорить заступник директора Фонду «Повернись живим» Олег Карпенко.

«З перших днів війни ОГТСУ та його співробітники прийшли на допомогу ЗСУ та Силам оборони по всій Україні. Ми продовжуємо активно підтримувати наших воїнів, забезпечуючи їх необхідною технікою, обладнанням та амуніцією, — зазначив Дмитро Липпа, генеральний директор ОГТСУ. — Вдячний команді Фонду «Повернись живим» за оперативну допомогу в закупівлі цієї техніки. Разом ми робимо важливі та потрібні справи».

«Повернись живим» допомагає армії від початку російсько-української війни — з 2014 року. Відтоді і до 24 лютого 2022-го благодійники задонатили Фонду на потреби війська понад 281,6 мільйона гривень. Торік у листопаді «Повернись живим» повідомив, що зібрав понад 9 мільярдів гривень.

Творимо історію разом! ПІДТРИМАйТе БФ “ПОВЕРНИСЬ ЖИВИМ”

ПІДТРИМАТИ