Перейти до головного вмісту

Фонд придбав для війська 1 000 приладів нічного бачення

Фото: Олексій Філіппов

Фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» придбав 1 000 приладів нічного бачення армійського зразка для Сил оборони України. Їхня вартість — майже 137 мільйонів гривень.

«Нічну оптику» отримають десятки підрозділів нашої армії: бригади Сухопутних військ, Територіальної оборони та Десантно-штурмових військ, оператори Сил спеціальних операцій та Головного управління розвідки, а також воїни Військово-морських сил.

«З допомогою цих ПНБ, які укомплектовані відповідними кріпленнями та пристосовані до використання у різних театрах бойових дій, снайпери чи водії, штурмовики чи розвідники — всі вони бачитимуть свій маршрут руху чи окупанта по той бік фронту у темну пору доби. А значить — ваша фінансова підтримка дозволить зберегти більше життів оборонців України та спиняти ворога, що ховається під покровом ночі. Тож кожен з вас, хто підтримує роботу «Повернись живим» зробив неймовірне — дав тим, хто нас захищає на передовій, найпотрібніше. І ми вам за це вдячні», — йдеться у повідомленні Фонду у Фейсбуці.

Творимо історію разом! ПІДТРИМАйТе БФ “ПОВЕРНИСЬ ЖИВИМ”

ПІДТРИМАТИ