Перейти до головного вмісту

Фонд визначив 20 учасників проєкту «СпортАмбасадори»

Фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» відібрав 20 учасників проєкту «СпортАмбасадори». З липня і до початку жовтня вони проходитимуть навчання, зокрема, з адаптивних видів спорту, тренерської підготовки, менторства та лідерства. 

Перед тим, як стати частиною «СпортАмбасадорів», кожен із учасників пройшов власний шлях відновлення після травми чи поранення, отриманих на передовій, а тепер — допоможе пройти цей шлях іншим ветеранам та ветеранкам у своїх громадах. 

«Я бачу, скільки моїх побратимів згасають на очах повертаючись із фронту. Починають губити себе шкідливими звичками, відчуваючи себе забутими і нікому непотрібними. Я в такому ж стані повернувся з фронту у 2014 році. Але спорт допоміг мені вийти з цього стану», — ділиться своєю мотивацією один із учасників проєкту. 

Нагадаємо, «СпортАмбасадори» стартували у травні. За місяць Фонд отримав для участі у проєкті загалом 77 заявок. Ініціатива реалізується вдруге: «СпортАмбасадори» ми започаткували і вперше провели перед повномасштабним вторгненням. 

Цьогоріч ініціатива здійснюється у рамках проєкту за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. 

Творимо історію разом! ПІДТРИМАйТе БФ “ПОВЕРНИСЬ ЖИВИМ”

ПІДТРИМАТИ